Tjänster

Vi erbjuder!

Fullservice, reparation, täckning/krymplast och transport av din båt!


Mickes Båtverkstad är en rullande verkstad som erbjuder service där det passar dig bäst, vi har hela Bohuslän som arbetsplats. Detta ger dig valfrihet att förvara din båt på valfri plats.
Alla arbeten utförs av utbildad marin servicetekniker med garanti på arbete och delar.
Vi servar alla märken av utombordsmotorer.


Hör av dig så bokar vi en tid som passar dig

0767-16 67 16
mickes@batverkstad.se

Service & reparationer

Vi erbjuder service, diagnostik, felsöker och reparerar alla märken av utombordare samt övriga installationer och utrustningar på båten.

Täckning – krymplast

Vi täcker din båt med krymplast vilket ger ett effektivare skydd mot UV-strålning, regn, snö och nötningar samt slipper dyrbar inomhusförvaring. Båten kan stå kvar på släpet eller uppallningen.

Bottenmålning

Vi bottenmålar din båt med Jotuns produkter av bra kvalitet. Bottenmålningen kan utföras även om båten står t ex på ett släp eller uppallad på bockar.

Reservdelar

Hos oss kan du köpa reservdelar till alla utombordare. Vi har även delar till Volvo Penta och Mercrusier samt ett stort tillbehörssortiment i samarbete med en av de större grossisterna.

Betalning

Privatkunderr: Betalning sker omgående efter utfört arbete eller vid köp av reservdelar till företagets swish alternativt kontant betalning. Ej kortbetalning.

Företagskunder: Betalning faktura enlig ök.